Huurincasso

HuurincassoHeeft u een woning of bedrijfspand welke u verhuurt en voldoet uw huurder niet de maandelijkse betalingsverplichting? Dan kunnen wij voor u een huurincasso traject starten. 


Wanneer u alleen betaling eist kunnen wij dit voor u doen doormiddel van een No Cure No Pay traject. Wanneer u uitzetting eist, kunnen wij dit voor u regelen binnen het gerechtelijke proces. 

 
 
 
 

Werkwijze1. Indienen openstaande vordering

U stuurt de openstaande vordering van de huurbetalingen naar ons, dit kan op verschillende manieren, via onze website, via de mail, via de post of door de vordering af te geven op ons kantoor. Wanneer wij deze in bezit hebben, zullen wij hem invoeren in ons intern systeem en gaan we voor u aan de slag. 


2. Aanmaning versturen

Wanneer het een particulier betreft moeten wij deze eerst een 15-dagen brief sturen waarin wij aangeven, dat men nog een keer zonder extra kosten over kan gaan tot betaling. Wanneer hier niet opgereageerd wordt of het een bedrijf betreft. 


3. Incassotraject starten  

Vervolgens sturen wij de debiteur een incassobrief, dit is een brief waarbij de debiteur binnen 5 dagen de vordering plus de incassokosten moet voldoen. Twee dagen nadat wij deze brief hebben verzonden, bellen wij naar de debiteur om te vragen wanneer wij betaling kunnen verwachten. Wanneer hier geen reactie dan wel betaling op komt sturen wij na deze 5 dagen nog een laatste sommatie. 


4. Vordering voldaan?

Wanneer de debiteur de vordering heeft voldaan, dan ontvangt u binnen 24 uur de uitbetaling vanuit ons aan u. U ontvangt dan het volledige bedrag waar u recht op heeft!


5. Wat als de vordering niet voldaan is

Wanneer de vordering niet voldaan wordt door wat dan redenen dan ook, dan kunnen wij voor u de vordering gerechtelijk maken of kijken wat voor vervolg stappen we nog meer kunnen zetten, om de debiteur over te laten gaan tot betaling. Contact opnemen:


Telefoon: 085-1303982

E-Mail: Info@kantincasso.nl

Live Chat: Tussen 9.00 uur en 19.00 uur

Whatsapp: 06-20110412


Contact Ons


Adres: Raadhuisstraat 73, 5161BE Sprang Capelle


Email: Info@kantincasso.nl


Telefoon: 085-1303982

Copyright © All Rights Reserved