Gerechtelijk Incasso

Gerechtelijk trajectWanneer een debiteur binnen het niet gerechtelijke traject niet overgaat tot betaling of u bijvoorbeeld uitzetting eist van een pand. Of wanneer u iets anders eist, dan kunnen wij voor u i.s.m. een partner een gerechtelijk traject voor u starten. 


Wij bieden u het goedkoopste gerechtelijk traject van Nederland aan, doormiddel van een voordelig gerechtelijk pakket! 

 
 
 
 

Werkwijze1. Inlezen stukken  

Voor het opstellen van een dagvaarding is belangrijk dat alle stukken worden ingelezen en gezien. Dit betekent dat wij altijd beginnen met het inlezen van het volledige dossier. 


2. Dagvaarding opstellen

Wanneer we ons hebben ingelezen, zullen we beginnen met het opstellen van de dagvaarding. We zetten hier alles in wat van belang is voor de zaak.


3. Dagvaarding betekenen  

Wanneer de dagvaarding klaar is, zullen wij hem laten betekenen door onze deurwaarder bij de gedaagde. De gedaagde zal dan opgeroepen worden, om bij de rechtbank te verschijnen. 


4. Dagvaarding aanbrengen  

Vervolgens brengen wij de dagvaarding aan bij de rechtbank, dit betekent dat de rechter de zaak in behandeling gaat nemen. 


5. Griffierecht betalen

Wij betalen vervolgens het griffierecht aan de rechtbank, waardoor de rechtbank de zaak inhoudelijk in behandeling zal gaan nemen. 


6. Communicatie met de rechtbank

De rechter zal vervolgens ons via de post informeren over het verdere verloop van de zaak. Wij zullen dan alle communicatie met de rechtbank en de gedaagde op ons nemen. 


7. Zitting voeren

Wanneer er een zitting komt voor beide partijen, zullen wij daar aanwezig zijn en het woord namens u voeren. U mag hier uiteraard wel bij zijn en wanneer u wilt ook iets zeggen tijdens de zitting. 


8. Uitspraak rechter

Na al deze stappen komt er uiteindelijk een uitspraak vanuit de rechtbank, deze zullen wij met u communiceren en het verdere vervolg bepalen. 


Contact opnemen:


Telefoon: 085-1303982

E-Mail: Info@kantincasso.nl

Live Chat: Tussen 9.00 uur en 19.00 uur

Whatsapp: 06-20110412


Contact Ons


Adres: Raadhuisstraat 73, 5161BE Sprang Capelle


Email: Info@kantincasso.nl


Telefoon: 085-1303982

Copyright © All Rights Reserved